Dr. Debbie Van Renterghem

Debbie Van Renterghem (°1981) studeerde af als arts aan de Universiteit Antwerpen in 2006. Daarna volgde zij de specialisatie opleiding tot orthopedisch chirurg aan de Universiteit Antwerpen onder leiding van prof. dr. Somville. Zij was werkzaam als assistente in het Monica Ziekenhuis in Deurne, het Sint-Augustinus Ziekenhuis in Wilrijk, Sint-Jozef Ziekenhuis in Malle en het Universitair Ziekenhuis in Edegem.

Tijdens haar opleiding werkte zij tevens een jaar in West Suffolk NHS, Cambridge University Training Center (Groot-Brittanië).
Na haar opleiding deed zij nog bijkomende subspecialisaties. Zij was visiting fellow bij dr. J-W Louwerens, President European Foot and Ankle Society in Sint-Maartenskliniek te Nijmegen in 2012. Daarnaast volgde zij nog verscheidene cursussen en workshops, waaronder de enkelarthroscopiecursus in het AMC te Amsterdam onder leiding van Dr. Niek van Dijk.

Dr. Van Renterghem was van 2013 tot 2018 staflid orthopedisch chirurg gespecialiseerd in voet- en enkelpathologie, kinderorthopedie en traumatologie in het GZA Sint Augustinus en het Sint-Jozef Ziekenhuis te Malle. Het bleek zeer intensief om meerdere subspecialisaties voldoende te blijven bijscholen.

Gaandeweg ontwikkelde ze een toenemende affiniteit voor de voet- en enkelchirurgie. Dit leidde tot een nauwere samenwerking met Dr. Spaepen en Dr. Buedts.

Specifieke interessegebieden:  voet- en enkelchirurgie – traumatologie

Specialisaties

  • Voet
  • Enkelchirurgie

Locaties

  • Gewrichtskliniek
  • ZNA Middelheim