Dr. Ellen Beuckelaers

Ellen Beuckelaers (Dendermonde, °1987) behaalde in 2012 haar diploma Geneeskunde via de Universiteit van Gent. Nadien vatte zij via diezelfde universiteit haar opleiding Orthopedische Chirurgie aan onder leiding van Prof. Dr. Victor. Tijdens deze opleiding was ze werkzaam als assistent in het Sint-Andriesziekenhuis te Tielt, Sint-Lucas ziekenhuis te Brugge, ZNA Middelheim te Antwerpen en het UZ Gent.

Gaandeweg ontwikkelde ze een uitgeproken interesse in de hand- en polschirurgie. Zij volgde dan ook reeds een aantal cursussen en workshops binnen deze subdiscipline (Complete hand & wrist anatomical course te Kirchberg Luxemburg, Tendon course te Rotterdam, International Microsurgery Course te Frankfurt).

Op 31/07/2018 voltooide ze haar opleiding en kreeg ze haar erkenning als Orthopedisch Chirurg.
Het jaar daarop vervolledigde ze haar kennis op gebied van hand- en polschirurgie door een fellowship gedurende 9 maanden in het UZ Leuven onder begeleiding van Prof. Dr. L. De Smet, Prof. Dr. I. Degreef en Dr. M. Van Nuffel en een fellowship gedurende 3 maanden in het handcentrum van GZA Sint-Augustinus.

Vanaf 01/08/2019 is ze verbonden aan de dienst Orthopedie van ZNA Middelheim met als specialiteit hand – pols en elleboogchirurgie.
Dr. Beuckelaers is gehuwd met Jaimie Breugelmans en hebben 2 kinderen.

Specialisaties

  • Pols & hand

Locaties

  • Gewrichtskliniek
  • ZNA Medisch Centrum Kaai 142
  • ZNA Middelheim

Geconventioneerd?
Geconventioneerd