Raadpleging Orthopedie Middelheim blijft beschikbaar!

Wij houden ons eraan om jullie op de hoogte houden.

Hoewel we al onze geplande operaties gestaakt hebben, blijven we er wel voor jullie!
We beseffen dat dit een minder aangename periode is voor iedereen. Voor alle orthopedische problemen blijven we echter beschikbaar en staan wij klaar voor jullie. De consultaties in de Gewrichtskliniek en in het Middelheim ziekenhuis kunnen blijven doorgaan.

De veiligheid van patiënten en medewerkers staat voorop. Dat betekent een veilige afstand in de wachtzaal, het gebruik van een mondmasker door arts en patiënt, ontsmetting van oppervlakken en veilige spreiding in de tijd van de afspraken. We vragen dan ook dat jullie het afspraakuur respecteren en indien jullie te vroeg zijn, gelieve dan in de auto te blijven tot het afgesproken uur.

Indien iemand zich ziek voelt gelieve dan thuis te blijven en ons te verwittigen. We vragen ook om bij het binnenkomen en verlaten van de consultatie de handen te wassen.

We hebben ons de afgelopen maanden altijd ingezet voor al onze patiënten en blijven dit in de toekomst op een veilige manier doen voor jullie,

Dank jullie wel voor het vertrouwen in onze dienst! Take care and stay safe!

Samen kunnen we dit doorstaan!

Informeer u maximaal over Covid-19 en volg de raadgevingen van de overheid. Bijkomende praktische informatie kan u terugvinden op de website van het ZNA.

Team Orthopedie ZNA Middelheim

Consultaties
ZNA Middelheim: 03/280 30 03
Gewrichtskliniek: 03/237 35 74
Born TO Move (Brussel Dr Buedts): 070/35 75 35